La Pedrera de la Bonanova

Un edifici de principis dels setanta imita l’obra mestra de Gaudí

xxx

x

Benvinguts a la Pedrera. O,  més ben dit, a una versió sui generis de la Pedrera. Hi és des de fa més de quaranta anys, però ni s’hi fan visites guiades ni hi ha aglomeracions per retratar-ne bé la façana. L’edifici, d’un tal Roure, ha sobreviscut a un incendi que va obligar a refer tota l’escala, i ara mateix, per evitar despreniments, s’estan reparant alguns elements de ferro que subjecten la balconada posterior i que s’han oxidat. En García, president de la comunitat de veïns, va ser dels primers a estrenar-lo. “Suposo que l’arquitecte admirava a Gaudí”. Altres, de ben segur, admiraven la torre que va anar a terra per poder construir-hi aquest calc.

x

xx

xx

 xxx

xxx

Top 1000 Barcelona Singular

Edifici Sant Gervasi, pg.Sant Gervasi 59-61 (Sant Gervasi-Bonanova). Privat.

Ruta I Sant Gervasi-Bonanova: Av.Tibidabo

1 comentari

  • Neus Prats

    01/06/2012 4:03

    Molt ben vist! desconeixia aquest edifici. Gràcies!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús