Moda monstruosa

x

Drakcelona (Arola Editors), de Josep Martínez, ens va obrir els ulls i ara veiem dracs per tot arreu. N’hem trobat recentment dos d’idèntics en llums col·locats al vestíbul de dues finques de l’Eixample, que no apareixen en el llibre, però que començo a sospitar que formen part d’una sèrie de bronze que va fer furor entre la classe burgesa de principis del segle passat.x

x

x

Pòst-its Dreta de l’Eixample

Dracs als vestíbuls del c.Balmes 28 i del c.Aragó 257

2 comentaris

 • Elga

  11/08/2012 9:19

  Coucou Brigitte!J’ai plein d’amis dans ton quartier! C’est vrai que c’est un peu loin de tout, mais au moins les les lyeors ne sont pas trop chers. Et puis, c’est bien desservi pas les transports en commun.Je suis tout e0 fait d’accord avec ce que tu dis sur Montjuic. J’adore aller m’y promener, voir des concerts et aller au cine9ma en plein air en e9te9. Et la vue MA-GNI-FIQUE! Le mieux, c’est de monter e0 pied par le cf4te9 du port.c0 +!

 • Josep Mtnz’

  12/11/2012 11:39

  Moltes gràcies!
  A la propera revisió intentaré posar-los.
  Josep.
  http://www.drakcelona.com

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús