La barra anticrisi del Cafè de l’Òpera

xxx

No em direu que no fa pena que un establiment històric com el Cafè de l’Òpera, on, que jo recordi, no cabia ni una agulla durant els anys noranta, presenti cada tarda un ambient tan desangelat a dins del local. Els mateixos amos del negoci reconeixen que no han tingut més remei que abraçar el turista, que per una cervesa pot arribar a pagar 9 euros, quan les terrasses costen el que costen, i la Rambla està com està. De degradada, s’entén.

Ara, sense renunciar als preus desorbitats que claven per seure fora, han decidit, però, concedir-nos el plaer de poder gaudir de la barra i no haver per això de morir en l’intent. Un cafè costa 90 cèntims; un tallat, 1€; i un cafè amb llet, 1,20€, sempre que es demani (o es pagui, no ens ha quedat clar) abans de les cinc de la tarda. Qui sap?, potser hauran d’acabar ampliant el taulell i posar algú perquè organitzi bé les cues que es formin a l’entrada… em temo, no obstant, que corredisses no n’hi haurà, per asseure’s en un tamboret.

x

x

Sèrie La Rambla (I) – Barra del Cafè de l’Òpera

Aquest contingut s’ha emès al programa Connexió Barcelona de BTV. Mira’l aquí

1 comentari

  • Bares Auténticos (@BaresAutenticos)

    03/10/2012 13:12

    Teníamos entendido que sus más que atractivos precios eran a cualquier hora y se lo podían permitir por la renta antigua de la que goza el local… Si se ponen a la altura del resto de locales de Les Rambles, mal vamos. ¡Claro que quizás no vaya la gente porque no sabe que hay los precios que hay!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús