Art urbà o art marrà?

xxx

No són pintures rupestres, s’han fet als passadissos i andanes del metro. Però alguna cosa prehistòrica tenen.

xxx

 xxx

 

 

 

 

 

 

 

xxx

Estació de metro de Ciutadella-Vila Olímpica.

Etiquetes , , ,

2 comentaris

  • Aleix

    12/04/2013 8:30

    Vaig fer la mateixa foto fa un any. La vaig tutejar i instagramejar a mode de denúncia, malgrat que li vaig donar un toc lleugerament artístic, i via Twitter l’Ajuntament de Barcelona em va dir que en prenien nota. No s’hi ha fet res. Tant costa passar una mà de pintura? Els preocupa la imatge exterior però descuiden la Barcelona subterrània?

  • Aleix

    12/04/2013 8:31

    Ah, responent a la pregunta: em sembla una marranada. ;)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús