Entrades amb l'etiqueta ‘Galeries comercials’

Crisi? Quina crisi?

dimecres, 14/11/2012

x

Les galeries comercials Nou Boulevard, en horari de màxima afluència comercial

x

 

xxx

 

 x

Aquest contingut s’ha emès al programa Connexió Barccelona de BTV. Mira’l aquí

x

 Nou Boulevard, c.Joan Güell 184 (Les Corts). Tel. 93.201.72.30

Defunció a la Rambla

diumenge, 17/04/2011

x

En aparença, aquest passatge ho tenia tot perquè els comerços que s’hi instal·lessin fessin l’agost els dotze mesos de l’any. Principalment per la seva ubicació: connecta la Rambla dels Estudis amb la plaça de la Vila de Madrid, i a més té com a veí l’Hotel Citadines. Però després de diversos intents infructuosos per reflotar alguns negocis, els botiguers han acabat tocant el dos, suposo que espantats per la crisi, els lloguers elevadíssims i davant l’evidència que “per aquí no hi passa ni Déu”. Certifico, doncs, la mort per inanició d’aquestes galeries, si bé encara hi sobreviu un restaurant i el curiós personatge que dóna la benvinguda als clients i que no em negareu que fa una mica de iuiu.

x

De compres entre tenebres

dimecres, 6/04/2011


 

El flaix de la càmera fa miracles, perquè la foto l’he fet completament a les fosques. Encara que no ho sembli, les galeries comercials Berlin, a les Corts, continuen obertes.

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Emilio repara sabates i duplica claus. Aquí porta fent-ho des del 1980. I ja en fa 7 o 8, d’ anys, que està més sol que la una. A part del seu establiment, n’hi ha tan sols dos més que mantenen avui l’activitat. Ens ho ha dit ell. Jo no m’he atrevit a buscar-los, que no duia la lot.

 

Galeries Comercials Berlin, c.Berlin amb Numància (Les Corts)

Barriada: Can Novell-Camp de les Corts