Entrades amb l'etiqueta ‘Top 100 Cafeteries-restaurant’

La cafeteria perfecta

dimecres, 3/04/2013

Papas & the Mamas se suma a la moda child friendly en un local propici del Poblenou

x

L’Omar Sayol i l’Enric Loizu eren amics, i ara són amics i socis. El primer es va quedar sense feina i el segon, en plena crisi dels 40, tenia alguna cosa al cap “però no sabia ben bé què”. Aviat, la idea d’obrir una tenda que alhora fos cafeteria va anar madurant fins que ja no va ser possible fer marxa enrere: a tocar de casa de l’Enric havia quedat lliure l’espai que ocupava una entitat bancària, idoni per engegar el seu projecte. La llum que penetra dins l’establiment i l’amplitud hi jugaven a favor. També la família -que s’hi ha bolcat- els ho ha posat fàcil. Sense anar més lluny, la Mireia, dona de l’Enric i dietista, qui s’ha encarregat de la part del local que és botiga, i que reuneix una gran varietat de productes saludables.

 

xxx

 

 

 

 

 

 

xxx  xxx

La zona per prendre un refrigeri i esmorzars i dinars lleugers s’apunta igualment a la cuina artesana i ecològica tot i que l’Enric confessa que no en són “uns talibans”. I per rematar la jugada, Papas & the Mamas està pensat expressament per anar-hi amb la quitxalla, que té el seu petit racó, amb joguines, contes i una pissarra. Per les tardes, això, de fet, comença a semblar una guarderia. Als matins, en canvi, s’hi vol potenciar les reunions de feina. “Es tracta -resumeix l’Enric- de crear un lloc agradable per a tots. Pares i fills, en definitiva”. M’estranyaria, però, que la tieta soltera no s’hi deixés caure.

xxx

xxx

Papas & the Mamas, rbla.Poblenou 127-129 (Poblenou). Tel.93.485.67.93

De dill. a div. de 9 a 20h; diss., de 10 a 21h; i dium., de 10 a 14h i de 16 a 20h

Ruta 1 – Poblenou / Rambla del Poblenou

El restaurant més new yorker

dimecres, 2/02/2011

Obre a Sant Gervasi-Galvany Meatpacking Bistro, una aposta segura


Això és imparable. La connexió Bcn-Nyc no s’atura i ens regala aquesta vegada una cafeteria-restaurant a la travessera de Gràcia: Meatpacking Bistro. Està dividida en dos espais: The Cafe, més adequat per menjar de manera informal un sandvitx, uns nachos o una amanida d’estil ianqui, i un segon indret que canvia en funció de l’hora del dia, ja que s’hi pot esmorzar, dinar o sopar sense presses, i prendre un còctel ben avançada la nit. L’horari de la cuina ho diu tot: de 9h a 3h (amb l’única excepció dels diumenges, oberta d’11h a 17h). I no hi podien faltar les hamburgueses, servides amb pa de coca i condimentades amb una vinagreta de tomàquet molt gustosa.

La resta de la carta ens trasllada per moments al Deep South (BBQ Ribs, Mac&Cheese), a Texas (Best in Town Steak) o a Maryland (Crab Cake). Però freguem-nos els ulls: estem a Sant Gervasi. I això que el local, diàfan gràcies als grans finestrals, té moltes similituds amb els que es troben a Bleecker Street, al West Village, o a qualsevol altre dels barris de moda de la ciutat dels gratacels: Williamsburg, Park Slope, Nolita… o el Meatpacking District.

Meatpacking Bistro, travessera de Gràcia 50-52 (Sant Gervasi-Galvany)

Ja hem provat el cafè de Cornelia & Co…

dissabte, 18/12/2010

(Pòst-its Dreta de l’Eixample)

… ara ens queda tastar la resta de la carta. Per què no el roastbeef amb mostassa?, o un assortiment de formatges, acompanyat d’un tall gegant de mortadel·la? I si us empastifeu una mica les mans amb el pastís de poma i sucre de canya, haureu trobat una bona excusa per anar a tafanejar al lavabo, estrenar les moderníssimes aixetes i després jugar una mica amb l’assecador d’última generació.

Cornelia & Co. Carrer de València, 225, entre Rambla de Catalunya i Balmes.