No m’agraden els dilluns

No  m’agraden els dilluns, especialment a primera hora del matí. Però a Beirut, mai saps com ni quan apareixerà l’anècdota.

Per exemple, aquest matí. Com cada dia he agafat un service (taxi col·lectiu) per anar a treballar. Avui m’ha tocat de nou un vell mercedes atrotinat. Érem quatre a dins, ben apretadets. 30 graus a les 8h30 del matí. Gran escena per començar la setmana. Passem per davant d’una església. El conductor para el cotxe. Reflexiona. I finalment, ens demana si ens podem esperar deu minuts. Ha d’entrar a l’església a comentar uns pecats amb el mossèn.

Que Déu, Al·là, Tutatis i tot el reguitzell de déus possibles beneeixi aquest país, per arrencar-te un somriure quan menys t’ho esperes. Amén.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús