Autor

edu_india.jpg

Eduard Muntaner Perich. Vaig néixer el 1979 a Girona, la ciutat on he viscut la major part de la meva vida. Sóc un informàtic lletraferit que combina (o ho intenta) la seva feina a la Universitat amb el treball de cooperant, i amb l’afició d’escriure. De petit volia ser inventor de robots, i més tard geòleg, astrofísic o escriptor. Suposo però, que va guanyar aquella vocació precoç, perquè he acabat treballant a la UdG investigant temes d’Intel·ligència Artificial, i ara també mirant d’apropar aquesta recerca a la societat. Una feina aquesta, que he anat combinant amb el treball de cooperant voluntari al sud de l’Índia, un indret on intento posar el meu granet de sorra en diferents projectes educatius de Cooperació al Desenvolupament, la meva altra gran passió.

I es precisament de cooperació i solidaritat del que vull parlar en aquest blog, des d’un punt de vista general, però també donant especial rellevància a l’Índia, un país immens en tots els sentits, que tot just començo a entendre una mica, i del que em declaro fervent admirador.

En aquest espai doncs, podreu trobar-hi articles i reflexions generals sobre el món de la cooperació i la solidaritat, així com també apunts més específics sobre les meves experiències al subcontinent indi.

El títol Besllums de l’Índia és una clara referència al llibre Vislumbres de la India, d’Octavio Paz, que va viure en aquell país uns quants anys, i que és un dels meus poetes preferits.

Només em queda dir-vos: Namasté! (saludo aquella part dins teu on tot l’Univers habita)

Eduard Muntaner Perich
www.eduard.cat

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús