Fins l’últim Bocí

Estimats i estimades,

 

La meva estància a Croàcia s’ha acabat. Fa sis mesos vaig començar aquesta aventura amb motivació i alegria de tornar a aquell país que tant em va agradar. Uns mesos després espero haver-vos transmès tota aquesta alegria quotidiana i que hagueu aprés alguna cosa de la nova perla del Mediterrani.

 

Han estat mesos estressants, d’alegries i de tristeses i on, evidentment, he trobat a faltar casa meva. De moment em quedo a Barcelona, per un llarg període i qui sap si la vida em tornarà a enviar lluny de nou…

 

Si voleu seguir llegint-me, sempre podeu entrar a www.finestradoportunitat.com i gaudir de tots els articles del portal.

 

Només em queda dir moltes gràcies pel seguiment en aquests mesos i espero que us hagin agradat tots els bocins  croats que he compartit.

 

Una abraçada,

 

David

 

PD: El blog seguirà obert, i qui sap, potser en un futur servirà per seguir promocionant aquest país.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús