L’autor

Em dic David Nàcher Pueyo i tinc 23 anys. Sóc un jove politòleg que viu i treballa a Croàcia. Després de llicenciar-me al 2011 i no poder trobar feina qualificada a Catalunya vaig decidir fer un stage, amb la Beca Eurodissea, a Varazdin, Croàcia. Ràpidament vaig enamorar-me d’aquell país, de la seva gent i de la seva cultura i vaig pensar que algun dia tornaria.

Un any més tard (a l’Hivern 2012) seguia sense tenir cap opció de feina més enllà de monitor unes poques hores al dia i vaig optar per fer un voluntariat a través d’EVS, amb la casualitat que hi havia una plaça lliura a Croàcia i vaig provar sort. M’han donat la possibilitat de participar amb ells a través de Casa Eslava (ONG de Barcelona), on avui en dia també hi treballo.

La feina és apassionant ja que em dóna la possibilitat de treballar durant sis mesos de Project Manager a una ONG d’informació i promoció juvenil que es diu Alfa Albona. La millor notícia és que estic treballant dins la meva especialitat, que tinc la possibilitat de seguir aprenent croat, de conèixer gent i experiències noves i de poder viatjar pel país i als països veïns.

En aquest temps però, no vull ni puc oblidar la feina feta a casa meva i és per això que seguiré vinculat a Casa Eslava i a www.finestradoportunitat.com (projecte col•lectiu amb altres politòlegs, on comentem l’actualitat i l’anàlisi polític). Alhora que també participaré amb els blogs de l’Ara, cosa que em permet tenir un peu aquí i un peu allà i poder explicar als Catalans el que representa viure en aquell país.

1 comentari

  • Martina Tous Ribas

    23/08/2013 12:23

    Bon dia! El meu nom és Martina i estic realitzant un treball per a la UIB sobre la llengua catalana als blogs. El teu és un dels blogs escollits, per això agraïria molt la teva col·laboració per respondre quatre preguntes molt breus. Si et va bé, em pots escriure a l’adreça martinantr@gmail.com. Moltes gràcies per la teva atenció!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús