El miracle dels missatgers

A l’Índia hi ha vuit milions de persones sordes i només un 37% d’aquestes té feina. En aquest país, com en molts d’altres, la comunitat sorda ha estat i encara és víctima de la segregació i de la manca d’oportunitats, i un dels àmbits on aquesta realitat és més flagrant és el laboral. Per sort, algunes iniciatives com la que avui us presentem, estan fent possible un canvi per tal d’integrar a les persones sordes a la societat índia i aconseguir que deixin de ser invisibles.

Mirakle Couriers és una empresa de missatgeria de Bombay que neix per incorporar al mercat laboral les persones sordes. L’empresa garanteix un servei d’alta qualitat a través d’una fórmula revolucionària que combina el llenguatge de signes amb les noves tecnologies de la informació (SMS, correu electrònic). Tant és així, que la miraculosa iniciativa impulsada per Dhuruv Lakra (només té vintinou anys!) compta ja amb 35 treballadors i treballadores.

[youtube IC7ITXaO4OU&hl=en_US]

Ganesh us convida a saber-ne més a www.miraklecouriers.com

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús