Veïnat desnonat

Tota persona té dret a un nivell de vida que asseguri la seva salut, el seu benestar i els de la seva família, especialment quant a alimentació, a vestit, a habitatge, a atenció mèdica i als necessaris serveis socials; tota persona té dret a la seguretat en cas de desocupació, malaltia, invalidesa, viduïtat, vellesa o en d’altres casos de pèrdua dels mitjans de subsistència a causa de circumstàncies independents de la seva voluntat. Article 25 de la Declaració Universal dels Drets Humans.

[youtube 3jxA_waEZtI?fs=1&hl=es_ES]

En aquest vídeo podeu veure com els veïns i veïnes del slum Golibar es resisteixen al procés de demolició de les seves cases. La comunitat ha denunciat irregularitats en el procés i en les actuacions dels agents implicats, en especial la policia, els constructors i la Slum Rehabilitation Act (SRA).

Avui 10 de desembre de 2010 es commemora el 62è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús