Manifestació: dret a l’educació!

Ara fa gairebé un mes que l’Índia celebrava l’aniversari de la seva Constitució. El dia 26 de novembre un seguit d’organitzacions sortien al carrer per denunciar: l’exclusió que viuen els nens i les nenes menors de sis anys i majors de catorze al sistema educatiu indi; la recent pujada de les matrícules; i la privatització de l’educació.

Sonrisas de Bombay es va sumar a la mobilització amb altres Organitzacions No Governamentals  i un centenar de treballadores socials i activistes que treballen amb la infància. Tots aquests agents els agrupa la plataforma “Open House”. Aquest és un espai per intercanviar informació i propostes que permet presentar una posició i acció comunes i incidir políticament sobre els aspectes vinculats a la infància.

Durant aquets cinc anys de vida a Sonrisas de Bombay hem generat programes educatius per tot el cicle formatiu. Hem treballat especialment el programa Balwadis (centres de preescolar per nens i nenes de dos a sis anys) i el programa  Future Smiles (assessorament sobre els estudis postobligatoris i beques).

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús