Instal•lació artística a Dharavi

El proper dia 29 Dharavi, un dels barris de barraques (slums) més colpidors de tota Àsia patirà una transformació momentània.

Passarà de ser una amalgama de tallers clandestins i camps de treball de reciclatge a ser també l’escenari laberíntic d’una exhibició d’art per mostrar la conjunció entre els valors individualistes de l’oest i la vida col·lectiva dels slums.

“Artefacting Mumbai” és l’obra d’un trio d’artistes de Brooklyn, el pintor Alex White Mazzarella, el vídeoartista Casey Nolan i el fotògraf Arne de Knegt, i de dos cineastes de Bombai, Parasher Baruah i Nayak Nishant.

A la instal·lació es podran veure vídeos projectats als carrerons, murals en els materials oxidats, pintures, fotografies i tot plegat acompanyat pel so creat especialment per l’ocasió. Una autèntica transformació.

El projecte s’exposarà posteriorment a l’abril a Portland i a finals d’any a Nova York.

Més informació http://www.artefacting.com/

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús