Marató Solidària a Bombai

Diumenge tindrà lloc la vuitena edició de la Marató Solidària Standard Chartered Mumbai, que té per objectiu recaptar 10 milions de rúpies per destinar-les a diferents ONGs.

Enguany hi ha 179 ONGs participants, amb un augment de 70 respecte l’edició anterior. En l’esdeveniment també participen empreses que aporten un mínim de 225.000 rúpies i grups de participants. En total seran 134 empreses representades per 197 equips. En aquest sector també hi ha un augment de la participació en 37 equips.

Diferents personatges destacats correran també aquest diumenge, com per exemple el coreògraf Sandip Soparkar o l’actor i model Milinda Soman, i alguns dels atletes més destacats del món.

L’organització ha treballat molt per fer créixer el nombre total de participants. Ja fa mesos es va presentar l’himne oficial composat per Taufiq Qureshi, cantat per el cantant popular Shaan, i amb lletra de Raquel Dixit. En la presentació també es va donar a conèixer que Cathy Freeman, la llegendària campiona de 400 metres a les Olimpíades d’Austràlia, seria l’Ambaixadora de la vuitena edició de la Marató.   

En l’àmbit esportiu una de les novetats és la possibilitat de córrer la mitja Marató des del barri de Bandra.

La Marató completa compta amb 2.800 inscripcions, mentre que la Mitja Marató ni més ni menys que amb 11.000. La categoria de Tercera Edat tindrà 1.800 participants, i la categoria de participants amb cadira de rodes 300.

Aquesta Marató és una icona de la solidaritat a la ciutat tant per la recaptació econòmica com sobretot per la mobilització i compromís ciutadà que implica.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús