Els resultats de la Marató

Finalment ahir va tenir lloc la vuitena edició de la Marató solidària de la ciutat de Bombai. 38.400 persones van voler córrer per recaptar fons pels projectes que diferents ONGs estan duent a terme en aquesta ciutat.

Tots els i les participants coincidien en què enguany la cursa estava molt més ben organitzada. Tot i així a la sortida, a Bandra, durant  alguns km es va haver de correr a les fosques ja que l’enllumenat del carrer no estava encés. El fet que la cursa comencés 30 minuts abans de l’habitual va ajudar a evitar la humitat que es respira a Bombai més entrat el dia.

Famosos i famoses, homes i dones de negocis, treballadors i treballadores socials, estudiants, i ciutadans i ciutadanes en general es van sumar a aquesta cursa a la que es va respirar més ambient de festa que de competició. Però malgrat que la solidaritat és el que més importa aquest dia, la pregunta més repetida era “quin temps has fet?”. De tal manera que l’esdeveniment esportiu no va perdre cap tipus d’interès i va congregar, sobretot entre els 2.800 participants de la marató completa, a grans corredors. Els representants d’Etiopia van endur-se la victòria dels 42km Girima Assefa, millor marca masculina, i Koren Yal, millor marca femenina.

Tanmateix la victòria és per la ciutat, que s’ha bolcat en l’esdeveniment,  i sobretot per les persones més desafavorides que es beneficiaran d’aquests projectes.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús