Bombay Leprosy Project

Avui, Dia Mundial contra la lepra, us volem presentar la tasca que des dels anys 70 estan portant a terme a Bombay Leprosy Project.

Una entitat que ofereix un tractament integral, des de la detecció precoç fins a la reinserció laboral, de les persones que pateixen aquesta malaltia.

Sonrisas de Bombay dóna suport a aquest projecte des de l’any 2007. Si bé és cert que en els darrers anys s’ha millorat molt en el tractament de la malaltia i també s’ha fet molta feina en termes de sensibilització ciutadana, moltes persones continuen patint la malaltia, moltes continuen patint discriminació i a moltes el diagnòstic tardà els resta oportunitats d’èxit.

L’Índia concentra un percentatge important del total de persones que pateixen aquesta malaltia però ja fa temps que el Govern ha deixat de tractar aquesta qüestió com un tema prioritari, és per això que els avenços malgrat l’esforç d’algunes institucions i organitzacions, els avenços no responen al que seria realment necessari per minimitzar l’impacte d”aquesta malaltia.

Us mostrem el vídeo de la campanya que Bombay Leprosy Project va presentar en motiu del Dia dels Drets Humans.

[youtube 8DwuOYl27_o]

1 comentari

  • Dia Mundial de la Lepra – Ara.cat

    21/03/2011 14:01

    […] escriure un article, avui prefereixo convidar-vos a visitar uns blogs amics, Sonrisas de Bombay i Bombay en Acció, on acaben de publicar apunts sobre el […]

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús