Com podem combatre la pobresa?

A grans trets aquesta és la gran pregunta de la conferència internacional “Combatre la pobresa en un món regit pel mercat” (Combating Poverty in a Market-Driven World) que té lloc a Bombai.

Sonrisas de Bombay és part del Comitè Organitzador d’aquesta conferència, junt amb la ONG Creative Handicrafts, el Tata Institute of Social Sciences i el Fair Trade Forum-India.

A la conferència participen representants de l’àmbit universitari, institucional i de diferents ONGs i moviments socials. Amb aquest debat es vol donar resposta a preguntes tan complexes i necessàries de respondre com: És possible utilitzar el mercat per pal·liar la pobresa, o l’actual mercat mundial és essencialment antitètic a la disminució de la pobresa? Quins són els casos d’èxit en els que s’ha utilitzat el mercat per millorar les situacions de pobresa? Com es pot aprendre d’aquestes iniciatives per poder crear una societat més justa?

En definitiva es vol explorar en aquest sentit amb l’objectiu de fer una contribució útil per ajudar a pal·liar la pobresa al món globalitzat d’avui en dia.

Més informació:

Poverty Conference 2011 www.povertyconference2011.org

Podeu seguir-la al Twitter #POVCONF

A partir d’avui us anirem informant de les principals conclusions i propostes i publicarem entrevistes que hem fet a alguns dels participants.

1 comentari

  • Guillem Carbonell

    11/02/2011 17:52

    Estarem pendents del que ens expliqueu de la conferència, molt interessant!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús