Testimonis de la conferència

Alain Machin, Director de Captació de Fons de Water Aid, ONG que treballa per garantir l’accés a l’aigua arreu del món.

“Hem de trobar fórmules perquè les empreses es comprometin a canviar el seu comportament envers la lluita contra la pobresa i els temes mediambientals que ens afecten a tots. Tenim molts bons exemples de col·laboracions entre multinacionals i ONGs que mostren que un canvi de comportament  és possible i que pot portar resultats positius. Si no ens comprometem no podem queixar-nos si no hi ha un canvi d’actitud. Necessitem formular les nostres estratègies, ser pro actius, positius i apassionats sobre el que estem intentant aconseguir i sortir i fer-ho.”

L’eina: codis ètics.

Conferència internacional “Combaing poverty in a Market Driven World (Bombay 7-8 de febrer 2011)

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús