Testimonis de la conferència V

Johny Joseph, és Director Executiu de Creative Handicrafts, una de les organitzacions impulsores de la conferència, que ja us vam presentar.

“Creative Handicrafts portem 25 anys treballant per l’empoderament social i econòmic de les dones, mitjançant l’ús del mercat.  Hi ha una divisió ideològica, els que defensen que el mercat crea pobresa i desigualtat en una societat i els que defensen que el mercat pot portar a l’equitat.”

“Les ONGs intenten fer front a la pobresa extrema de les persones beneficiàries dels seus projectes mitjançant el mercat, però molts cops aquest els expulsa. És per això que moltes organitzacions s’acosten a nosaltres per descobrir com ens les hem arreglat per utilitzar el mercat per lluitar contra la pobresa.”

“Cal reflexionar per millorar l’estratègia que utilitza el mercat amb aquest objectiu.”

L’eina: del document de conclusions finals volem que se’n puguin extreure propostes aplicables.

Aquest document estarà llest a finals d’aquest mes. Us mantindrem informats.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús