Laboratori d’Acció Contra la Pobresa

Avui us volem presentar un Laboratori d’Acció Contra la Pobresa, de la mà de Abhijit V. Baerjee, Professor d’Economia del Massachusetts Institute of Technologie.

Abhijit V. Baerjee, nascut a Bombai, juntament amb altres companys va fundar aquest laboratori amb la voluntat de transformar la investigació universitària en acció contra la pobresa. L’objectiu és fer que els diferents estudis i informes no es quedin a la universitat sinó que tinguin un impacte real a l’hora de fer polítiques públiques.

No podeu deixar de llegir aquesta proposta per combatre l’absentisme del professorat a una zona rural de l’Índia. Us deixem amb aquesta interessant iniciativa convençuts de la necessitat de passar de la teoria a l’acció.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús