Sobre el futur de l’Índia i l’educació

Avui us volem proposar unes reflexions sobre el futur de l’Índia i l’impacte que tindrà en aquest la qualitat de l’educació impartida avui. L’Índia té un 40% de la població – al voltant de 500 milions de persones – menor de 15 anys, s’estima que al voltant del 25% de la força laboral global serà de l’Índia al 2030.

Per tant, millor dit, la qualitat de l’educació en aquest país no només afectarà al futur de l’Índia sinó al conjunt de la població mundial.

El primer ministre Manmohan Singh s’ha compromès a millorar significativament la inversió en educació, però de moment s’han encarregat estudis i s’ha creat un laberint de comitès i comissions  per l’anàlisi.  Estarem pendents de com tot plegat es tradueix en apostes reals que facin efectiu aquest compromís.

Veure l’article complet de Rakesh Mani a The Wall Street Journal

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús