Impulsant a les dones científiques

L’Escola per a la Investigació Avançada (SAR), Santa Fe (Nex Mexico) ha anunciat una nova línea de beques per a estudiants de pràctiques de països en desenvolupament. Aquestes beques són possibles gràcies a una generosa subvenció per a tres anys de la Fundació Campbell.

Les beques aniran dirigides a científiques socials doctorades, provinents d’aquests països, el treball de les quals es centri en la potenciació econòmica i social de les dones en els seus països. L’objectiu de la beca és doble: avançar en la carrera acadèmica de les dones científiques provinents de països en desenvolupament i recolzar la investigació que identifiqui les causes de la desigualtat de gènere en aquests països per tal de proposar solucions pràctiques per a promoure l’apoderament de la dona.

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús