Participa-hi, ets una peça clau

Amb motiu del Dia Internacional per l’eradicació de la pobresa, 17 d’octubre, hem organitzat diferents accions per a, una vegada més, denunciar la precària situació en què viuen milions de persones a tot el món. En aquest context de crisi socioeconòmica, és més necessari que mai, que tots i totes ens impliquem cada dia per donar la volta aquesta situació amb petits gestos. Gestos que generin una transformació cap a la justícia global, el respecte als Drets Humans i la igualtat d’oportunitats.

A Sonrisas de Bombay treballem amb les comunitats més pobres dels slums d’aquesta ciutat i és a partir del nostre treball en l’àmbit de l’educació, la salut i el desenvolupament socioeconòmic que us proposem aquestes activitats de reflexió i participació.

Volem que et sumis a la nostra lluita pacífica contra la pobresa: es pot canviar el món i la cruesa del dia a dia de moltes persones amb una actitud decidida i positiva.

Agenda d’activitats:
Dia 17/10/11:

Inauguració de l’Exposició Bombai en Blanc i Negre al Centre cívic Casa Elizalde (c/ València 302, Barcelona) fins al 4 de novembre. (Dill-Dij 9-21 i Div-Diss 9-14 i 16-21).

21:00 hores _ Somriures i riures per Bombai: espectacle de monòlegs solidari. Vine al Teatreneu (c/ Terol 26, Barcelona) i descobriràs com transformem una nit de rialles en una acció solidària. Però per això hauràs de venir i deixar-te portar pel poder transformador del riure. Estaran: Martín Piñol, Manel Fernández, Santi Anaya, i alguns monologuistes més pendents de confirmar, presentats per Elisenda Carod. Entrada: 5 €.

Dia 18/10/1119:00 hores. Conferència “Acció contra la pobresa a Bombai” a càrrec de Narendra Kumar, Director Executiu de Somriures de Bombai Índia. Al Centre cívic Casa Elizalde.

Dia 20/10/11 – 22:00 hores. Canvi d’horari! Cinefòrum: visionat dels curts documentals “Allah Bakhs” de Joan Soler i “El somriure amagat” de Ventura Durall. La primera ens aproximarà a una malaltia lligada a la pobresa: la lepra, i a la vida d’una persona que pateix aquesta malaltia. El segon documental ens mostra la complicada realitat d’un grup de nens del carrer d’Etiòpia.  Per al col·loqui comptarem amb Joan Soler, un membre de l’equip de “El somriure amagat” i amb la Dra. Montse Pérez experta en lepra. A més anunciarem els guanyadors del concurs per a joves realitzadors documentalistes que hem impulsat per primera vegada amb l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC). Cinema Alexandra (Rambla Catalunya 90, Barcelona).

Esperem comptar amb tu! A més, això no acaba aquí, seguiran les propostes, però mantindrem “un simpàtic” supens i estigues atent i atenta perquè seràs un factor clau. 

 

 

1 comentari

  • MIQUEL ÀNGEL

    12/10/2011 14:25

    HI, PARTICIPA-HI, SI NO NO S’ENTÉN!!!!!

    SI US PLAU, NO VULL QUE ES MORIN ELS PRONOMS FEBLES O, EN TOT CAS, FEM-LOS UN ENTERRAMENT DIGNE!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús