L’Elefant d’Or

L’Elefant d’Or és com es coneix al Festival Internacional de Cinema Infantil de l’Índia. Enguany alguns dels nois i noies beneficiaris dels projectes de Sonrisas de Bombay han pogut assistir al 17è Festival que té lloc a Hyderabad, Andhra Pradesh.

L’esdeveniment té lloc cada dos anys i és un dels festivals de cinema infantil més grans i més espectaculars del món. Llargmetratges, curtmetratges, documentals, i pel·lícules de ficció i d’animació es projecten durant més de set dies, enguany del 14 al 20 de novembre, dates que coincideixen amb la celebració del Dia dels Drets de l’Infant a l’Índia i del Dia Universal dels Drets de l’Infància.

Al festival assisteixen més de 100.000 nens i nenes i centenars de professionals del cinema de tot el món.

Aquest any tenim el privilegi de que els nostres alumnes puguin participar-hi i submergir-se en aquesta increïble atmosfera i visionar el cinema, nacional i internacional, més imaginatiu. És una boníssima oportunitat per a la delegació d’estudiants de l’Escola de Yashodhan que han viatjat fins a Hyderabad.

Tot això és possible gràcies a la tasca de la Children’s film society india, una organització que produeix pel·lícules i programes infantils, i que organitza el festival cada dos anys a l’Índia.

Per més detalls sobre el festival, visiteu: L’Elefant d’Or

Per saber més sobre CFSI, consulteu: www.cfsindia.org

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús