Bombai en acció: “Malalties oblidades”

Sonrisas de Bombay organitza una nova edició del cicle de conferències que comparteix nom amb aquest blog: “Bombai en acció”.

En aquesta ocasió hem volgut aproximar-nos a la realitat que encara avui viuen moltes persones com a conseqüència de la lepra, una malaltia quasi oblidada. Aquesta és una malaltia curable estretament lligada a la pobresa, de fet, actualment el 55% dels casos de lepra al món es donen a l’Índia. En el cas de Bombai, una gran ciutat amb més de 20 milions d’habitants, dels quals el 60% viuen en barris de barraques, slums, i amb un gran impacte del fet migratori, la detecció i el control de la mateixa és especialment complicat.

Per conèixer aquest cas en profunditat hem convidat al Dr. Pai, expert en lepra i director de l’ONG Bombay Leprosy Project, activa a Bombai des dels anys 70, amb la que estem col·laborant per combatre la lepra en aquesta ciutat.

Així doncs hem organitzat dues sessions per abordar el tema des de diferents perspectives i en profunditat.

El dia 27 de març, tindrà lloc la conferència “Malalties oblidades, malalties de la pobresa” a càrrec del Dr. Pai i de la Dra. Neus Salvatella, vicepresidenta de l’ONG Join Us Against Leprosy (JAL).

El dia 28 de març tindrà lloc en horari de matí i tarda, la jornada “El dret a la salut: la lluita contra les malalties oblidades”. Comptarem amb la presència del Dr. Pai i de representants de diferents entitats i ONGDs com Metges Sense Fronteres i Farmacèutics Mundi.

Ambdues sessions comptaran amb servei de traducció (la segona només durant la xerrada del Dr. Pai). És necessari confirmar l’assistència per correu a info@sonrisasdebombay.org o trucant al 93 467 34 45. Es podrà demanar certificat d’assistència a les jornades del dia 28.

Us hi esperem!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús