Amb drets des del principi: Campanya Mundial per l’Educació

La Campanya Mundial per l’Educació (CME) és una coalició internacional formada per ONGs, sindicats de l’àmbit educatiu i altres representats de la societat civil, activa a més de 120 països. Ja fa més de deu anys que la CME organitza la Setmana de l’Acció Mundial per l’Educació (SAME), una setmana de mobilitzacions en favor de l’educació.

Enguany sota el lema “Amb drets des del principi, per una educació primerenca de qualitat”, té per objectiu reivindicar la importància i el compliment de l’atenció i l’educació a la primera infància.

Així doncs, per abordar aquesta i altres qüestions relacionades, hem volgut convidar als diferents grups polítics amb representació al Parlament de Catalunya, a una taula rodona que porta per títol el mateix lema de la SAME d’enguany. Durant dos hores plantejarem diferents qüestions sobre les que volem obrir el debat entre els membres de la taula i a continuació donarem la paraula a la Fila 0 i al públic assistent.

Aquest debat ciutadà tindrà lloc el proper dia 24 d’abril a les 18 hores al Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rbla. Catalunya 10, pral.).

Us hi esperem!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús