Cinema i música per resistir

El 31 de maig de 2012, 25 residents dels slums de Sion Koliwada i Ambujwadi van ser arrestats, mentre feien resistència pacífica davant la demolició de les seves cases.

Des de llavors, la comunitat  ha estat concentrada davant la possibilitat de noves demolicions.  Les persones afectades van proposar el passat dia 6 de juny una acció a totes i tots aquells que vulguessin donar suport a la seva resistència pacífica, i res millor que recolzar-la en la cultura.

Música i cinema per reflexionar sobre els problemes dels treballadors i treballadores de la ciutat de Bombai. Projeccions enmig de la runa i música sota els plàstics blaus que donen forma a les seves llars.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús