Has viatjat a l’Índia? Participa al concurs de fotografia sobre habitage a l’Índia!

Has viatjat a l’Índia? Segur que tens fotos espectaculars que capten l’essència i la realitat del país, així que per tercer any consecutiu a Sonrisas de Bombay us proposem participar al concurs de fotografia “Un click, un somriure”.

Aquest any el tema escollit és “L’habitatge a l’Índia”. Les fotografies ens acostaran a la diversitat d’un país tan extens i heterogeni com és l’Índia, al mateix temps que seran una eina de denuncia de la vulneració de l’accés a un dret bàsic i fonamental com és l’habitatge digne.

Hi ha temps per enviar les fotografies fins el 20 de setembre. Els autors finalistes i guanyadors veuran publicades les seves fotografies al calendari 2013 de Sonrisas de Bombay. I en el cas dels darrers, rebran el llibre de fotografia “Bombay: más allá de las sonrisas” amb fotografies de Francesc Melcion i textos de Jaume Sanllorente signat pels autors.

Consulta aquí les bases i participa!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús