Salut i transformació social

El nou Monogràfic de Sonrisas de Bombay sobre malalties lligades a la pobresa i l’exclusió social, veu la llum al mateix temps que la reforma sanitària que legitima la vulneració del dret a la salut de les persones immigrades en situació administrativa irregular.

Així doncs, constatem amb preocupació que lluny d’avançar en la garantia universal d’aquest Dret Humà, cada cop es sumen més casos a més punts del món, en els que els interessos i els arguments econòmics “justifiquen” l’exclusió de milions de persones sense que sembli tenir massa importància, ni la pèrdua de vides humanes, ni la consolidació d’un model de societat excloent.

Esperem que aquesta publicació que recull les principals conclusions de les jornades que vam organitzar els dies 27 i 28 de març, sigui del vostre interès. I aprofitem per agrair la participació de totes les persones i organitzacions que van fer possible aquest espai de reflexió i proposta.

També podeu accedir al pdf mitjançant www.sonrisasdebombay.org

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús