17 d’octubre, fem un triple contra la pobresa!

El sector social –ONGs de cooperació, federacions d’entitats socials, col·legis professionals i altres organitzacions que sumen més de 4.100 entitats— convoca un acte unitari de sensibilització amb un missatge constructiu i proactiu:

Contra la pobresa,

  • combatem les desigualtats
  • establim prioritats
  • revisem la fiscalitat

DESIGUALTATS, PRIORITATS i FISCALITAT: tres elements clau en la lluita contra la pobresa que mostren que combatre-la és possible i que cal fer-ho de manera efectiva i proactiva. Per això, en col·laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol i la Fundació del Bàsquet Català, convidem la ciutadania a participar en un acte lúdic i reivindicatiu per fer un triple contra la pobresa.

Per què el 17 d’octubre?

El 1993, l’Assemblea General de Nacions Unides aprova la resolució  47/196, que estableix el 17 d’octubre com a Dia internacional per a l’eradicació de la pobresa.

A Catalunya, diverses plataformes i organitzacions no lucratives commemoren aquesta jornada alertant sobre la pobresa que patim al nostre país –el 20,4% de la població viu sota el llindar de la pobresa– i arreu del món, agreujada darrerament per la crisi i les retallades en cooperació i polítiques socials.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús