“THE GOSPEL VIU CHOIR PRESENTA L’ESPECTACLE NON STOP GOSPEL I CELEBRA EL SEU DESÈ ANIVERSARI AMB UN CONCERT SOLIDARI”

El 25 de novembre a les 19:00 de la tarda THE GOSPEL VIU CHOIR presentarà a L’Auditori de Barcelona l’espectacle NON STOP GOSPEL. Un concert exclusiu, en el qual es podrà gaudir del gospel més actual de la mà d’un dels màxims exponents d’aquesta música al nostre país. Sota la direcció de Moisès Sala, fundador de la formació, TGV CHOIR afronta un nou repte després dels seus èxits amb THE NEW GOSPEL X-PERIENCE, THE GOSPEL X-PERIENCE IN SYMPHONY i SPIRITUALS.

Aquest espectacle és el regal que TGV CHOIR ens fa per celebrar els seus deu anys de trajectòria.

Però parlar de TGV CHOIR és parlar de molt més que de gospel, és parlar de 10 anys de solidaritat, de lluita contra la injustícia, la discriminació, la marginació i el mal repartiment de la riquesa. És parlar de tot allò que no deixa que un nen pugui gaudir plenament de ser nen. Fa sis anys la formació va crear el projecte GOSPEL SENSE FRONTERES, que té com a objectiu realitzar una tasca solidària a benefici d’institucions i ONG’s que lluiten a diari pel respecte als Drets Humans.

És per això que aquest concert té un valor afegit molt especial: els beneficis de l’estrena de NON STOP GOSPEL aniran íntegrament destinats a les entitats beneficiàries de GOSPEL SENSE FRONTERES®2012: ActiveAfrica, Associació Catalana de la Síndrome de Rett, Nexe Fundació, Obra Social Sant Joan de Déu, Sonrisas de Bombay.

No t’ho pots perdre!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús