“-slums + smiles: Un petit gest marca la diferència”

El passat 17 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eradicació de la pobresa vam presentar la campanya “-slums +smiles: un petit gest marca la diferència”.

La campanya té un doble objectiu per una banda, volem donar a conèixer la situació que viuen milions de persones als slums de Bombai, així com la tasca conjunta que impulsem, amb les comunitats que hi viuen, per tal de millorar les seves condicions de vida, en termes de respecte als seus drets fonamentals i d’igualtat d’oportunitats: - slums + smiles.

En segon lloc, amb aquesta campanya també volem traslladar a la ciutadania la importància d’implicar-se en la lluita pacífica contra les desigualtats. Tots i totes des dels nostres espais habituals i amb les nostres accions quotidianes podem fer molt per canviar la realitat de milions de persones: un petit gest fa la diferència.

Ara són les ciutats de Barcelona i Sabadell les que volen marcar la diferència. Així durant el mes de febrer i març l’Ajuntament de Barcelona, el de Sabadell i els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya participen en aquesta campanya per mostrar un cop més la seva cara més solidària i conscienciada de la ciutat i per oferir-nos diferents formes de participar-hi.

Com? D’una banda, convidant a la ciutadania a fer una simple foto a les banderoles i cartells que hi haurà a diferents punts de les ciutats, i que posaran de manifest com un petit gest, com fer una simple foto, fa la diferència.

També sortirem al carrer amb una estructura fotogràfica que evidencia com les coses canvien si et situes en un punt o en un altre. La diferència entre fer o no fer un petit gest. Avui us esperem a l’estació de Provença dels FGC (entrada Rosselló) de 12:00 a 18:00h. I els propers divendres de febrer.

Per últim, la web http://menosslumsmassmiles.sonrisasdebombay.org/ que concentra tota la informació de la campanya, permet a tothom, compartir el vídeo que recull l’essència d’aquesta, així com donar a conèixer als seus contactes de mail, Facebook i Twitter no només la campanya, sinó també la tasca que l’entitat porta a terme als slums de Bombay.

En definitiva, una proposta que fa Sonrisas de Bombay per recordar la força del treball en xarxa i de sumar esforços a l’hora de defensar els Drets Humans Universals.

T’apuntes tu també a fer un petit gest per marcar la diferència?!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús