Dones del Projecte SEED

Asha, Pabhavati i Deepashri són els noms de tres dones que viuen a la zona dels slums de Marol a Bombai. Tres històries de vida que volem explicar-vos amb motiu del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Són les seves històries però podrien ser les de milions de dones que han viscut des del seu naixement situacions de pobresa i exclusió, en un context social en el que ser dona suma dificultats en el camí de construir un futur millor.

Aquestes tres dones comparteixen un altre element, han participat al projecte SEED (llavor). Aquest és un projecte de formació i ocupació per les dones dels slums de Bombai, que estem impulsant des del 2012.

Mitjançant tres entrevistes volem explicar-vos com SEED pot influir de manera positiva a la vida de moltes dones i en el seu entorn. Més endavant ens agradarà compartir les novetats de les iniciatives impulsades per les dones que participen en aquest projecte.

Podeu llegir aquí el Monogràfic complet.

Revista digital.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús