La seguretat dels menors a les grans ciutats de l’Índia

A partir del cas de la desaparició del Shivam, un noi de 13 anys que va desaparèixer una tarda al sortir de casa seva, volem compartir amb vosaltres aquest article publicat a la web del Gandhi Worldwide Education Intstitute.

Un article que denuncia la desaparició de 14 menors diàriament a ciutats com Nova Delhi. Menors que acostumen a ser membres de famílies que viuen en situacions de pobresa i exclusió social. De tal manera, que més enllà de la dificultat de lluitar contra el tràfic de menors dels grups organitzats, sumen factors com ni tan sols poder presentar una fotografia del nen o nena, perquè els pares i les mares no en tenen, o casos en que les famílies tenen por o dificultats per denunciar les desaparicions.

Llegiu l’article sencer aquí.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús