La nova Federació ja és una realitat

 

El passat mes de gener, les tres Federacions catalanes d’ONG, la Federació Catalana d’ONG pels Drets Humans, la Federació Catalana d’ONG per la Pau i la Federació Catalana d’ONG pel Desenvolupament van acordar simultàniament fusionar-se en una sola Federació.

Aquesta fusió, fruit del procés de col·laboració iniciat des de l’any 2008, amb la creació de la Confederació Catalana d’ONG, inclou a 120 entitats i facilitarà encara més el treball conjunt en tres àmbits profundament relacionats.

En un moment de crisi en el que les retallades i els impagaments de les administracions estan relegant les polítiques publiques de promoció de la pau, els drets humans i la solidaritat a mínims històrics, la creació de la nova Federació és un pas clau per reivindicar la Catalunya compromesa que volem i per la que des de fa tants anys treballa la societat civil.

Etiquetes

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús