Apunta’t a la Flashmob!

 

Ja fa uns mesos que des de Sonrisas de Bombay us presentàvem la campanya “-slums +smiles, un petit gest fa la diferència”. Una campanya que ha estat present a Sabadell, als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i que encara podeu trobar a les xarxes socials i a la ciutat de Barcelona. I és clar, a la que podeu contribuir amb els vostres petits gestos.

De fet, aquí tenim una proposta de petit gest per totes i tots vosaltres: el dia 1 de juny us esperem a Barcelona, més en concret al Centre Comercial Les Glòries, on volem sorprendre amb una Flashmob.

Un petit gest, ple de ritme, que marqui la diferència! Un gest que serveixi per dir ben alt que ja n’hi ha prou i que no volem un món en el que les desigualtats i l’exclusió social marquin el dia a dia. Volem recordar la importancia d’implicar-se en aquesta transformació i ho volem fer, com sempre, en positiu!

Si vols participar pots demanar l’accés al grup de Facebook FlashSmile o si no tens Facebook enviar un mail a comunicacio@sonrisasdebombay.org. D’aquesta manera podràs accedir a tota la informació: assajos, música, coreografia, etc.

A més tenim uns col·laboradors de LUXE!

I si vols venir a veure-ho, apunta a la teva agenda: a les 19 hores i a les 20 hores el dia 1 de juny. Aquest dia també necessitarem voluntaris i voluntàries per repartir informació, si t’interessa escriu al mateix correu. Anima’t i apunta’t als assajos!

Música i a ballar!!!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús