Més de 4.200 entitats socials i de cooperació reclamen una acció més efectiva i corresponsable contra la pobresa i les desigualtats

Organitzen un acte reivindicatiu i simbòlic amb el lema ‘La pobresa és evitable. Contra les desigualtats: justícia social’

A les 10:30h es llegirà el Manifest i a les 12:30h la plataforma es reunirà amb la presidenta del Parlament

Entitats socials i de cooperació i col·lectius de professionals de l’àmbit social organitzen aquest dijous 17 d’octubre un acte reivindicatiu amb motiu del Dia Internacional per a l’eradicació de la pobresa. L’objectiu és sensibilitzar sobre l’augment de la pobresa al nostre país i a nivell global amb una escenificació simbòlica de crida a la ciutadania i a la classe política per una major implicació en la lluita contra la pobresa i les creixents desigualtats.

L’acte tindrà lloc aquest dijous 17 d’octubre a les 10:30 hores a l’edifici central de Correus a Barcelona on es llegirà el Manifest signat per les entitats convocants.

A les 12:30 hores la plataforma Pobresa Zero serà rebuda per la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert; abans haurà mantingut una reunió informal amb els representants de la Comissió d’Acció Exterior, UE i Cooperació del Parlament.

La Campanya Pobresa Zero neix l’any 2010 i actualment agrupa més de 4.200 organitzacions de l’àmbit de l’acció social a Catalunya, la promoció de pau, la defensa dels drets humans i la cooperació per al desenvolupament.

 Organitzen:

• Federació Catalana d’ONG per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament, formada per 115 entitats

• Taula d’entitats del Tercer Sector Social, formada per 32 federacions que agrupen més de 4.000 entitats

• Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme, formada per 83 entitats

• Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús