Ultima sessió de “Drets humans a la pikota?”

Dret a la mobilitat: Fronteres internes/Fronteres externes

Tal com ha tornat a posar de manifest la tragèdia de Lampedusa, vivim en un entorn europeu on s’externalitzen les fronteres i es creen centres de detenció preventives per a faltes administratives: unes polítiques que prioritzen l’obsessió per la seguretat i el control de les fronteres per sobre de qüestions d’índole humanitària o relacionades amb els drets de les persones migrants i refugiades.

De tot plegat es parlarà demà dimecres 20 de noviembre a les 18:15 a la FCONG (Tàpies, 1-3, Bcn) amb Karlos Castilla de SOS Racisme-Catalunya, Estela Pareja de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i amb Joana Lumbierres d’Amnistia Internacional.

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús