Parlar de cooperació sense que hi hagi emergències

Aquest és un dels grans reptes amb el que ens troben les organitzacions que treballem en l’àmbit de la cooperació: fer que els mitjans parlin dels temes, reptes i fites aconseguides sense que sigui en un context d’emergència.

El debat i la feina a fer entre els mitjans de comunicació i les organitzacions és considerable. Fa anys que estem treballant plegats, però conscients de la necessitat de canvis per enfortir missatges i canals, des de la Federació Catalana d’ONGs per la Pau, els Drets Humans i el Desenvolupament i en el marc del projecte equropeu que lidera la DevReporter Network, es va organiztzar un seminari el 16 de gener.

Es partia de l’anàlisi de la cobertura informativa d’Haití, en el quart aniversari del terratrèmol. A partir d’aquí es va obrir un interessant debat entre organitzacions i mitjans amb la participació de Isabel Galí de TV3, Montse Martínez de El Periodico, i Marc Vidal de l’Ara.

Més informació.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús