T’agrada escriure?

cartel concurso cuentos sonrisas bombay adaptaciones-01-1Aquesta és una nova proposta de Sonrisas de Bombay per a totes aquelles persones que ens segueixen i que d’una o altra manera volen donar suport a la nostra tasca als slums de Bombai.

A més estem davant d’una ocasió especial, ja que obre la porta al desè aniversari del nostre projecte: 10 anys de lluita pacífica contra la pobresa i en defensa dels Drets Humans.

Us proposem participar en un concurs de contes infantils. El seu objectiu és dotar-nos d’una eina de sensibilització per l’educació primerenca. Contes que transmetin els valors que promovem des de l’organització i que analitzin des d’un punt de vista pedagògic com fer front als reptes socials als que ens enfrontem.

Teniu temps per participar fins el 15 de novembre. És el moment de si t’agrada, posar-se a escriure. Aquí teniu les bases.

¡No dubteu a participar, aquest projecte us sorprendrà!

 

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús