Collita de Suïcidis

Us presentem aquest treball de Fernando del Berro publicat a Planeta Futuro.

En paraules de l’autor: “Amb aquest reportatge m’agradaria impactar en alguna zona de confort que tingui ganes de girar la mirada cap a aquests esquinçalls que encara desconcerten aquest món de mentides consentides. ‘Collita de Suïcidis’ és un intent de mostrar l’efecte que està produint en la pagesia índia el progressiu desmantellament de l’agricultura a petita escala en favor de l’agro-negoci industrial, model que dessagna la seguretat alimentària de milions de persones. Aquesta història és la primera part de la trilogia ‘Terra’, un punt de vista personal sobre algunes conseqüències de la mercantilització del recurs natural més important per a la supervivència de l’ésser humà, el que ens dóna de menjar: la terra.”

Reportatge.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús