I Jornada Ciutadana per una Fiscalitat Justa

Tal i com us vam informar la setmana passada, aquest cap de setmana han tingut lloc les Primeres Jornades Ciutadanes per una Fiscalitat Justa. Un seguit de ponències i intercanvis d’opinions que apunten les línees de remodelació de la fiscalitat per avançar en la lluita contra la pobresa.

Entre moltes altres propostes basades en la redistribució, es va subratllar la importància de posar en valor la figura del contribuent i la necessitat de fer pedagogia social per tal de que s’interioritzi la importància de denunciar i exigir mesures contra el frau l’evasió fiscal.

Tot un repte en un context en que la societat no percep el retorn d’uns pressupostos que desprotegeixen a bona part de la societat. També amb efectes directes sobre les polítiques de cooperació, si tenim en compte una òptica de justícia global.

Us recomanem el visionat de la sessió en streaming i el resum de les principals conclusions a L’Oracle amb Xavi Casanovas, representant de la Plataforma per una Fiscalitat Justa.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús