Les ONG acusen a CiU i ERC de miopia política per no augmentar el pressupost de cooperació internacional

DSC_0018-1-1024x681L’acord de pressupostos de CiU i ERC torna a marginar la cooperació internacional. El pressupost de l’Agència Catalana de Cooperació es manté en mínims històrics i queda en 8,6 milions d’euros, ignorant la demanda de totes les coordinadores d’ONG d’augmentar aquesta partida a un mínim de 15 milions. Nova decepció per al sector, després que tant el Conseller Homs com els portaveu d’ERC reconeguessin, a la compareixença del passat 19 de gener, que el pressupost era insuficient, i que calia augmentar-lo.

Podeu llegir l’entrada completa a la nova web de laFede.cat, organitzacions per a la justicia global.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús