Córrer per celebrar, córrer per reivindicar

cursaSonrisas de Bombay fa 10 anys i els companys de Bombai han iniciat els actes per celebrar-ho amb les comunitats.

La primera activitat ha estat una cursa de tres kilòmetres. Una activitat que va cridar l’atenció dels veïns del barri, i que va donar veu a reivindicacions com el dret a l’educació. Persones de diferents edats van voler participar.

Els i les corredores són una foto dels qui són avui en dia els i les beneficiàries dels slums de Bombai. Per exemple, representants del projecte de formació ocupacional per a dones SEED, que no havien corregut mai, com la Malti. Noies del projecte Life Skills Education, com la Shivani, que volien reivindicar l’educació i condemnar els feminicidis,

Aquesta carrera que va tenir lloc a la zona de Marol Pipeline, marca l’entrada a una nova època, amb fites definides i protagonistes clars.

Més informació.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús