Els joves i la democràcia a l’Índia

L‘ONG india Children’s Movement for Civic Awareness (CMCA) ha realitzat l’estudi Yuva Nagarik MeterWebsite_Thumnail_YNM_Booklet2 per conèixer quin és el posicionament, respecte als valors democràtics, de la joventut urbana del país.

Aquesta és una acció pionera de l’organització, que des de l’any 2000 treballa amb escolars sobre ciutadania i cultura democràtica. De fet, la iniciativa neix com a una necessitat després d’aquesta dècada de treball.

Els resultats posen de manifest la necessitat de treballar molt més des de la sensibilització ens molts aspectes per tal d’avançar en una transformació social que consolidi els valors democràtics en el futur del país.

Segons l’enquesta, el cinquanta-cinc per cent dels estudiants en el grup d’edat de 15 a 19 anys està d’acord en que la forma en què les dones es vesteixen i es comporten provoca els homes. I d’altra banda, al voltant del 39% de les nenes i del 43% dels nens creuen que les dones no tenen més remei que acceptar un cert grau de violència masclista.

L’estudi també posa de manifest el baix impacte positiu que té en termes de cultura democràtica, la tasca de les administracions publiques.

Us recomanem la lectura completa dels resultats.

Etiquetes ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús