Noves aliances per una informació més justa

Més de setanta persones van participar en el Taller Internacional DevReporter de Barcelona (#AtelierDevReporter) els passats 16 i 17 de març. Les delegacions de Rhône-Alpes, Piemonte i Catalunya van compartir impressions amb convidats d’Haití, Burkina Faso, Àfrica Central, Equador, Països Baixos i Noruega. Encara que va haver-hi molta autocrítica, també van sorgir noves idees per millorar la manera d’informar sobre la cooperació i el desenvolupament.

Respondre preguntes per tal de millorar la relació de les organitzacions amb els mitjans de comunicació amb l’objectiu de ser considerades fonts d’informació de qualitat és un repte bidereccional que no podem deixar per més endavant.

Moltes experiències i propostes van ser els millor resultats de 48 hores intenses.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús