Les polítiques municipals per a la justícia global. Crònica del debat electoral #Municipals2015

El passat 28 d’abril Lafede.cat va organitzar el debat polític “Ciutat global i justícia global”. A l’acte hi van assistir les set formacions que tenen representació a l’Ajuntament de Barcelona i/o al Parlament de Catalunya. Van ser-hi Sebastià Mayol (CiU), Francesc Freixa (PSC), Belén Pajares (PP), Laura Pérez (Barcelona en Comú), Jordi Castellana (ERC), Maria Rovira (CUP-Capgirem Barcelona) i Marilén Barceló (Ciutadans). El debat va ser moderat per Roger Palà, periodista de Crític.

Aquí trobareu el resum de la sessió que plantejava qüestions vinculades al document de posicionament que laFede.cat ha fet arribar als diferents partists polítics en el marc de les eleccions municipals.

IMG_1675bis-1024x683

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús