Smileywood: el trailer

Sonrisas de Bombay celebra el seu desè aniversari i presenta Smileywood.

Un emocionant espectacle que explica la història d’aquests deu anys de treball a les zones més pobres de Bombai. Smileywood és el reflex dels canvis en les vides de milers de persones dels slums de Bombai i el de les persones que, a milers de quilòmetres de distància, s’uneixen a una lluita que no entén de fronteres.

Smileywood és color, és cinema, és The Gospel Viu Choir, és Club Masala Bollywood, és Marta Aguilera amb Manu Guix i Roger Rodés,  és Joan Dausà, és Anni B Sweet, és vida i molt més. Ells ja són protagonistes d’aquesta meravellosa història. Tu també pots ser protagonista de Smileywood.

I si no pots venir a veure l’espectacle, pots col·laborar a través de la fila 0, fent una donació a Sonrisas de Bombay a qualsevol de les següents comptes:

Triodos Bank, N.V., S.E.: ES75 1491 0001 2320 3004 8025
CAIXABANK- LA CAIXA: ES05 2100 0777 4202 0020 4439

sonrisasdebombay.org

Espectacle per a tots els públics.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús