LLuita contra les malalties infeccioses a l’Índia

Ap9n-elSeZrVcPaTxhB8oJb_xS6mNjb3ycOjp74q7lXX-768x1024A l’Índia, l’abast de les malalties infeccioses és enorme. És per això que Sonrisas de Bombay aposta per un nou projecte per detectar-les i tractar-les. Aquest té com a objectiu prevenir i controlar la propagació de malalties infeccioses, és a dir, la lepra, el VIH, la tuberculosi, la malària i el dengue a les 5 àrees de projectes de Sonrisas de Bombay, Marol, Sangharshnagar, Powai, Kanjurmarg i Vikhroli.

Aquest objectiu el volem aconseguir a través del treball amb la comunitat i poder així millorar la detecció precoç d’aquestes malaties i desenvolupar una cadena de referència amb els organismes governamentals i privats de salut locals pels tractaments. El projecte també té per objecte establir Clíniques d’extensió i difondre el coneixement sobre aquestes malalties.

El mes de juny vam inaugurar dos clíniques d’extensió en col·laboració amb l’Hospital de Esperit Sant a Marol Pipeline i Takpada. En aquestes clíniques atendrem els dissabtes de 10 a 13 hores. Aquest és el primer pas per millorar l’accés d’aquestes comunitats al sistema sanitari.Ar-2JGYpyAS9N7H1kPvxXr2yo5sZHKwH2wouE08PjtaV-1024x768

L’espai que s’utilitzarà per a les clíniques són 2 blawadis. Els Centres d’educació preescolar als que treballem de dilluns a divendres.

Aquest projecte compta amb el suport de l’organització JAL.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús